Scandal la Iaşi. Chichirău (USR) despre Chirica (PNL): Principala sa preocupare, protejarea averilor lui și ale cumetrilor săi

Cosette Chichirău (USR) lansează un atac dur asupra primarului PNL al municipiului Iaşi, Mihai Chirica. 

"Nu avem proiecte mari pentru că nu avem primar. Da, în Planul Național de Redresare și Reziliență, numele Iașului apare într-un singur proiect, respectiv o bretea rutieră de la Iași până la Lețcani care va face legătura cu viitoarea autostradă A8. Atât s-a putut obține din toate machetele fluturate în campanie de către Mihai Chirica. Proiecte încropite într-un program informatic, fără studii de fezabilitate și fără documentația tehnică și aprobările necesare. (...)

În aceste condiții, Iașul va concura, din nou, la proiectele mici, finanțate din fondul de reziliență pentru localități, pentru care s-a alocat suma de doar 4 miliarde de euro la nivel național. Așa că, pentru proiecte de regenerare urbană, de creștere a calității aerului, de modernizare și reabilitare, pentru proiecte sociale și proiecte de smart city, șansele Iașului de a obține finanțări sunt foarte mici.

Așa se întâmplă într-un oraș în care principalele preocupări ale primarului sunt protejarea averilor lui și ale cumetrilor săi. În loc de proiecte, avem parte de dosarele penale ale primarului și de o imagine foarte proastă ca oraș", transmite Cosette Chichirău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel