Chefi la Cuțite ELIMINARE marți 7 noiembrie

Chefi la cuțite
Chefi la cuțite

Tensiune maximă în ediția de marți 7 noiembrie, la Chefi la Cuțite. În mod surprinzător, cu doar trei oameni, echipa lui Chef Dumitrescu a reușit să câștige proba din acestă seară. 

Eliminare Chefi la Cuțite: Chefii au decis că persoana care pleacă acasă este doamna Miki din echipa lui Catălin Scărlătescu. 

Chefi la cuțite, marți, 7 noiembrie: În urma evaluării efectuate de taraful de la Clejani, echipa câștigătoare a fost cea a lui Sorin Dumitrescu cu nouă farfurii. Sorin Bontea a primit 2 farfurii, iar Scărlătescu nici măcar o farfurie. 

CHEFI la Cuțite, ELIMINARE, marți 7 noiembrie: Chef Florin Dumitrescu a rămas cu doar trei concurenți după ce în ediția de luni, Ioana Botiș a fost eliminată. 

Eliminare CHEFI la CUȚITE, marți 7 noiembrie: Coșurile misterioase și tragerea la sorți impun atât preparatele ce vor sta la baza farfuriilor finale, cât și timpul de gătit, care de această dată este diferit. 

Chefi la cuțite, ELIMINARE 7 noiembrie: În funcție de preparatul care li se atribuie, bucătarii vor avea la dispoziție fie 60, fie 70 de minute, iar echipa care va alege își poate pune în aplicare strategia de joc pentru a-i pune în dificultate pe adversari.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel