Chérif Kouachi și Amedy Coulibaly au vorbit cu jurnaliștii BFM TV în timpul luării de ostatici- AUDIO

Teroriștii care au atacat redacția Charlie Hebdo, frații Chérif Kouachi și Said Kouachi, și Amedy Coulibaly, care a luat, împreună cu o complice, șase ostatici, au fost uciși de forțele de ordine franceze. Înainte de acest moment, ei au vorbit cu jurnaliștii BFM TV. 

Chérif Kouachi a sunat la postul BFMTV, vineri dimineață. El a afirmat că este finanțat de către imamul Anwar al Awlaki. Teroristul de la Charlie Hebdo a precizat că are o misiune din partea Al-Qaida din Yemen. "Suntem apărătorii Profetului", a spus el. Imamul american de origine yemenită Anwar Al-Awlaki a fost ucis de o rachetă lansată de o dronă americană în 2011, potrivit AFP.  Chérif Kouachi a precizat că ziariștii de la Charlie Hebdo pe care i-a ucis nu erau civili, erau ținte. A susținut că nu a vrut să omoare femei și copii, așa cum procedează occidentalii în Irak și Afghanistan. 

Amedy Coulibaly, care a luat ostatici la magazinul evreiesc din Paris şi presupusul criminal al poliţistei omorâte în zona Montrouge din Paris, a sunat, în jurul orei 15:00, la postul BFM TV şi a declarat că s-a sincronizat cu fraţii Kouachi- "Ei Charlie Hebdo, eu polițiștii". Amedy Coulibaly a declarat că făcea parte din reţeaua teroristă Stat Islamic în Irak şi Siria. El a fost omorât în intervenţia forţelor de ordine la un magazin evreiesc din zona Vincennes. Coulibaly a explicat că a atacat un magazin evreiesc pentru că a vrut să apere musulmanii oprimați, în special cei din Palestina. A decis să atace "Hyper Cacher" pentru că viza "evreii". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel