CEx PSD. Chirieac: Fisură între Dăncilă şi partid. S-a ajuns foarte repede la ultimele soluţii

PSD
PSD

Şedinţă tensionată la PSD, acolo unde, în cadrul Comitetului Executiv, Paul Stănescu ar fi anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte executiv, potrivit unor surse citate de România TV. 

"Lucrul acesta consfinţeşte o fisură între doamna Dăncilă, premierul guvernului PSD-ALDE, şi PSD. Cu siguranţă este ameninţată şi guvernarea, mai ales că opoziţia va introduce şi o moţiune de cenzură. Este dreptul dânşilor, iar PSD-ul trebuie să fie unit în Parlament. Ori Paul Stănescu, el însuşi parlamentar, are o poziţie puternică în rândul parlamentarilor PSD", a declarat Bogdan Chirieac la auzul informaţiei potrivit căreia Stănescu şi-ar fi dat demisia.

Cât priveşte posibilitatea ca Paul Stănescu să ia decizia de a merge către un alt partid, eventual Pro România, Bogdan Chirieac a declarat: "Lucrul acesta este exclus. Paul Stănescu e de la PSD, a fost de la PSD şi va rămâne în PSD. Asta este opinia mea, deci nu va trece dintr-un partid în altul. Lumea vorbeşte despre gruparea Paul Stănescu - Gabriela Firea, probabil că lucrurile se vor tranşa în partid, nu în altă parte". 

"S-a ajuns foarte repede la ultimele soluţii"

"Înţeleg că şedinţa continuă. Până la sfârşitul eu probabil că vor fi mai multe decizii. Deocamdată e pe surse această demisie din funcţia de preşedinte executiv a lui Paul Stănescu. Tensiunea e mare în PSD şi nici nu ar putea fi altfel după cele două evenimente pe care le ştim cu toţii", apreciază analistul politic Bogdan Chirieac. 

Cât priveşte informaţia potrivit căreia Viorica Dăncilă a declarat că nu se cramponează de funcţia de premier şi că ar putea renunţa la aceasta, Bogdan Chirieac a declarat: "Şi premierul are posibilitatea să demisioneze, fapt care ar face inutilă moţiunea de cenzură. S-a ajuns foarte repede la ultimele soluţii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel