Costul produselor a crescut nu doar la noi, ci a fost resimțit și de gospodinele din Marea Britanie.
Iată o rețetă relativ prietenoasă cu bugetul, preparată din patru ingrediente, iar porția va fi mare. Compoziția se bate cu un mixer sau blender.
Prepararea acestei înghețate ciocolată durează doar 15 minute, desigur, fără a ține cont de timpul de congelare.
Cartofi cu ciuperci la cuptor pentru cină. O mâncare suculentă și sățioasă
În plus, pentru un gust mai strălucitor, puteți adăuga bucăți de fructe, fructe de pădure, napolitane zdrobite sau nuci.
Ingrediente:
60 grame cacao pudră,
1 cutie de lapte condensat,
500 ml de smântână grasă,
¼ linguriță de sare,
100 grame de ciocolată neagră, tocată grosier.
1. Puneți pudra de cacao într-o cratiță cu 100 ml apa. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă.
2. Turnați amestecul de cacao într-un castron mare, adăugați laptele condensat, smântâna și un praf de sare. Bateți cu un mixer până la omogenizare.
Gazpacho, o supă rece, ideală în zilele caniculare. Rețeta este uimitor de ușoară
3. Adăugați cea mai mare parte din ciocolată și amestecați. Turnați compoziția într-un castron mare. Presărați restul de ciocolată peste înghețată și puneți-o la congelator pentru 5-6 ore.
Omleta „Tornado”, cea mai populară mâncare stradală din Coreea. Rețeta este simplă
4. Înainte de a întinde înghețata finită pe conurile de înghețată, lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de 10-15 minute. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu