VIDEO. Cea mai simplă CAPTURĂ de DROGURI. S-a izbit cu duba plină cu metamfetamină în mașinile poliției

Un bărbat care a intrat cu o dubă plină cu droguri în două mașini ale poliției, a fost trimis în închisoare.

Un curier de droguri care s-a izbit cu o dubă plină cu metamfetamină în două mașini de poliție, a fost trimis în închisoare. Polițiștii au numit acest caz drept „una dintre cele mai ușoare capturi de droguri” realizate vreodată, scrie CNN.

Simon Tu a fost condamnat la șase ani și șase luni de închisoare sub acuzația că furniza o cantitate mare de droguri interzise, ​​potrivit instanței de district din New South Wales. El va fi eligibil pentru condiționare în abia iulie 2023. Drogurile din duba bărbatului costau 145 de milioane de dolari.

Incidentul a avut loc în iulie anul trecut la Sydney, în statul New South Wales. Ofițerii de la o secție de poliție au auzit o bubuitură afară și au ieșit să vadă  ce s-a întâmplat. Mașina care s-a izbit de vehicule nu se vedea nicăieri, potrivit unui comunicat al poliției din NSW.
După ce au verificat camerele de supraveghere și au discutat cu martorii, ofițerii au reușit să identifice mașina responsabilă, să o urmărească și să o prindă. Simon Tu era la volan. El a acționat cu suspiciune când ofițerii l-au luat la întrebări, așa că i-au percheziționat mașina. Polițiștii au găsit 273 kilograme de metamfetamină de cristal ambalate în cutii de carton, se arată în declarația poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel