Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Ce să pui în CAFEA pentru o AROMĂ INTENSĂ. Substanțele dăunatoare vor fi înlăturate

Dacă vrei să te bucuri de o aromă intensă atunci când îți savurezi cafeaua, trebuie să știi că există un ingredient care-ți transformă total delicioasa băutură. Vei fi încântat de savoarea obținută.

Nucşoara (Myristica fragrans) are o aromă fină şi un gust dulce-iute, ca urmare a amestecului de uleiuri esenţiale care aduc a portocală, lămâie şi camfor, scrie frunza-verde.ro. În Orient, nucşoară se adăuga în cafea şi ceai iar grecii o combină şi cu scorţişoară. Italienii o adaugă şi în sucul de roşii, evidenţiind latura picantă a condimentului. 

Nucşoara are proprietatea de a creşte temperatura corpului, astfel că este ideală în stările gripale, este un eficient stimulent nervos şi are efecte analgezice.

Pentru o aromă intensă, poţi adăuga în cafea şi puţin cardamon, care are neutralizează substanţele toxice din cafea (2-3 boabe la o ceaşcă sau un vârf de linguriţă dacă e deja măcinat).

Vezi și: Cel mai bun amestec pentru cafea. Aromă excepțională, după ce îl pui în ceașcă

Cum faci OMLETĂ PUFOASĂ și CREMOASĂ. Ingredientul SECRET pe care trebuie să-l adaugi

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.24
YesMy