Ce nu ştiu bărbaţii despre sex

sex
sex

Când vine vorba despre sexul cu partenera mulţi bărbaţi sunt în ceaţă. Numai că în acest caz, ceea ce nu ştiu ei le rănesc pe femei. Îţi recomandăm să vezi care sunt lucrurile elementare pe care bărbaţii nu le cunosc despre sexualitatea unei femei. În acest fel, îţi poţi da seama de unde izvorăsc unele greşeli pe care iubitul tău le comite în pat.

Femeile care au fantezii perverse nu sunt uşuratice: unii bărbaţi se tem de femeile cu o sexualitate puternică, pentru că au impresia că astfel de femei sunt predispuse să înşele şi să-i trateze ca pe un obiect sexual. De aceea, mulţi nici nu concep să aibă o relaţie serioasă cu o femeie care a cedat de la prima întâlnire. Ei bine, majoritatea femeilor au învăţat să nu judece bărbaţii după fanteziile şi apetitul lor sexual, potrivit unica.ro.

Şi femeile se uită la filme porno: uneori bărbaţii nu realizează că şi femeile au ochi şi vor să vadă, nu doar să simtă. Multe femei se uită la filme pentru adulţi şi sunt incitate de imagini. Nu doar bărbaţii susţin o industrie de milioane de dolari! Aşa că îndeamnă-ţi iubitul să mai dea pe la sală şi să se consulte cu tine atunci când se află în magazinul de lenjerie intimă.

Eros Show 2011, la Sala Polivalentă – GALERIE FOTO

Sexul anal le incită pe femei, dar doar ca fantezie: şi femeile sunt incitate de ideea de a face sex anal, dar marea majoritate n-ar încerca sub nicio formă genul acesta de penetrare, adesea neigienic şi dureros.

Şi pentru femei sexul reprezintă 50% dintr-o relaţie: sunt femei care nu renunţă la o relaţie defectuoasă pentru că sexul este fantastic, aşa cum sunt şi femei care pun punct unei relaţii pentru simplul motiv că nu mai sunt satisfăcute sexual.

Femeile sunt unice, dar toate au acelaşi buton al plăcerii: bărbaţii se plâng că femeile sunt prea complicate în pat şi că ce-i place uneia, nu-i place alteia. Oricâte diferenţe ar fi, un lucru rămâne la fel: stimularea clitorisului reprezintă cheia de a aduce Orice femeie la orgasm. Învaţă-l pe iubitul tău să îţi atingă clitorisul şi în timpul sexului, nu doar în timpul preludiului.

Orgasmul unei femei vine greu şi pleacă repede: două lucruri importante pe care bărbaţii nu le ştiu despre orgasmul unei femei sunt acestea – sunt necesare în medie 20 de minute de sex penetrativ pentru a ajunge aproape de el (nu două minute) şi orice schimbare din peisaj ne aduce în punctul 0.

Când o femeie tace nu înseamnă că nu se simte bine: gemetele nu sunt o dovadă a plăcerii, poate, doar a faptului că ar mai trebui inventată o categorie la Oscar. Femeile care se mişcă ritmic, respiră sacadat, au extremităţile calde şi nu „ţipă de plăcere” cel mai probabil vor avea orgasm în scurt timp.

Pentru femei atracţia dă tonul oricărei partide de sex: te întrebi de ce n-ai chef de sex decât de două ori pe lună, nu te lubrifiezi, simţi disconfort sau dureri în timpul sexului, iar de orgasm nici nu se pune problema? Vezi cât de atrasă mai eşti de iubitul tău…

Şi femeile adorm după sex... dacă sunt satisfăcute: sexul energizează, atunci când durează foarte puţin şi nu se încheie cu orgasm. Dacă se tot repetă partidele de sex fără orgasm, energia se transformă încet, încet în irascibilitate. Iar o partidă de sex care s-a încheiat cu un orgasm foarte intens tinde să le adoarmă şi pe femei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel