EXCLUSIV  Ce a pățit Victor Ciutacu când a mers la închisoare-VIDEO

Jurnalistul Victor Ciutacu a fost de mai multe ori la închisoare pentru a lua interviuri unor persoane aflate după gratii.

De exemplu, ziaristul de la România TV a discutat cu Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, și cu Adrian Severin, fost europarlamentar.

Victor Ciutacu a vorbit, la interviurile DC News, despre acest subiect.

"Faci cerere la Administrația Națională a Penitenciarelor, centrala pușcăriilor cum s-ar zice. Spui că vrei să faci interviu cu deținutul cutare, aflat la locul de deținere cutare. Pe el îl întreabă dacă vrea. Nu faci live de acolo. Este o procedură. Eu fac cerere la Administrația Națională a Penitenciarelor, apoi stabilim o dată și, în momentul în care te duci acolo, trebuie să trimiți o hârtie cu: 'în zilele cutare și cutare, în vederea interviului, va veni echipa formată din Gică, Vasilică și Costică, persoane care se identifică cu următoarele acte și care vor avea, din punct de vedere tehnic, necesare pentru realizarea interviului următoarele aparate, cu serii pe ele'. Dacă spui că vii cu o anumită cameră la pârnaie, pentru interviu, spui seria și cu aia intri! Dacă ți se strică până mâine, sănătate și drum bun! Faci o nouă hârtie și spui că s-a stricat camera și vii cu alta nouă", a zis Victor Ciutacu într-un interviu la DC News.

Cu ce nu ai voie să intri

"De câte ori am fost la pușcărie pentru interviurile pe care le-am făcut sau pur și simplu la vizite, mi-am lăsat telefonul în căsuță, ca orice cetățean obișnuit. Când te duci în vizită la un pușcăriaș, nu ai voie să ai cu tine stick-uri, baterii", a mai spus jurnalistul.

Iată răspunsul:

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel