Ce a descoperit ISU în urma controalelor efectuate la cluburile din Buzău

Foto: infomusic.ro
Foto: infomusic.ro

ISU Buzău a efectuat în cursul acestui an 34 de controale inopinate la cluburi, discoteci şi pub-uri, în urma cărora au fost aplicate sancţiuni în valoare de peste 43.000 de lei.

'Personalul de specialitate din cadrul ISU Buzău a controlat 34 de firme cu activităţi în spaţiile publice aglomerate în urma cărora au fost aplicate sancţiuni în valoare de 43.500 de lei', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu, pentru Agerpres.

Potrivit sursei citate, cele mai multe nereguli au vizat deficienţe la instalaţiile electrice, lipsa unor stingătoare sau inexistenţa iluminatului de control, dar ISU nu poate cere pentru deficienţe repetate închiderea localurilor.

[citeste si]

La rândul său, prefectul George Sava a declarat că 'pentru abaterile grave se impune închiderea localurilor, dar pentru acestea este nevoie de schimbarea legislaţiei'.

'Pompierii pot da doar amenzi şi avertismente, cei care pot retrage autorizaţia de funcţionare sunt tot cei care le emit, adică autorităţile locale. Legislaţia trebuie modificată în aşa fel încât reprezentanţii MAI, împreună cu autorităţile locale, să aibă posibilitatea să dispună închiderea cluburilor în cazul în care se constată abateri grave sau dacă deficienţele se repetă', a mai spus prefectul judeţului Buzău, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel