Caz șocant în Constanța. L-a ÎMPUȘCAT în CAP după ce i-a reproșat că nu păstrează distanța fizică

Un tânăr de 19 ani s-a răzbunat pe un bărbat care l-a atenționat să respecte măsura de distanțare fizică, în contextul pandemic. El a tras mai multe focuri de armă către bărbat, deranjat de reproș. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a anunțat astăzi că în 13 septembrie, procurorul de caz din cadrul parchetului a formulat propunerea de arestare preventivă pentru un tânăr în vârstă de 19 ani pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Propunerea a fost admisă de Judecătoria Constanța, mandatul fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța. 

Ce s-a întâmplat

În 5 septembrie, un bărbat a sesizat Poliția din Constanța, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un magazin, a avut un conflict verbal cu o persoană, pe baza reproșurilor legate de distanțarea fizică. După ce au cumpărat ce doreau, bărbatul și femeia care-l însoțea au plecat din magazin, însă, pe drum, s-au întâlnit cu tânărul de 19 ani, având iar un schimb de replici. Văzându-i pe cei doi că-și continuă deplasarea, băiatul de 19 ani, ”a tras focuri de arme cu un pistol” spre bărbatul care i-a atras atenția să păstreze distanța în magazin, ”provocându-i o plagă împușcată la cap”, arată comunicatul Parchetului. 

În 12 septembrie a fost identificat agresorul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel