Caz Caracal. Luis Lazarus: Treziți-vă, tâmpiților! E clar!

Luis Lazarus
Luis Lazarus

Jurnalistul Luis Lazarus este la Caracal unde s-a întâmplat tragedia care a șocat o Românie întreagă.

Ziaristul ridică mai multe semne de întrebare după acest caz.

”Din prima zi, de când am fost la Caracal, am atras atenția asupra complicilor! Individul care a stat cu el in casa, in ultima luna, rețelele de prostituție, cârdășia polițiștilor și procurorilor cu interlopii, etc. Mai întâi l-am găsit pe Stefan, cetățeanul ars pe mâini, care zicea ca e bronzat. In mod dubios a încurcat orele la care s-a aflat in casa criminalului, in ziua fatidică! Apoi am arătat ca procurorul și cu șeful poliției sunt vecini, au case mari și "ieftine" și ghiciți de unde au cumpărat terenul!

Apoi se arata clar, pe imaginile camerelor, ca altcineva, cu o mașina albastra, îl aduce pe criminal, undeva in oraș, ca sa își ia mașina care stătea parcata acolo de câteva ore! Toată lumea a lătrat trei zile despre criminalul in serie ... singuratic!

Mai e nevoie sa repet ca are complici? Da-le Doamne minte acestor cretini, ca sa ancheteze ceea CE trebuie și CUM trebuie! Treziți-va bai tâmpiților, ca va duce moșul prin coclauri! Ați depistat mașina care l-a plimbat in ziua apelurilor și l-a adus unde era parcata mașina lui? Nu! De ce a plecat el cu masina altuia și unde? Sunteți in stare sau nu? Cine vreti sa va găsească mașina? Eu? Lasati-o dracului de treaba ca nu va opriți din tâmpenii!”, a fost mesajul lui Luis Lazarus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel