Cătălin Striblea, probleme cu fiul său la un film "peste 15 ani"

Jurnalistul Cătălin Striblea a ajuns la mare într-un weekend ploios. Împreună cu soția sa, fiul cel mic, și alți doi adolescenți, a mers la film, în condițiile în care ploaia nu i-a lăsat la plajă. Au ajuns la un film cu un ursuleț de pluș. Copilul s-a amuzat copios, nu și părinții.

"Am pus repede mâna pe Cinemagia și am început să alegem. În ofertă: Minionii, Inside Out, Terminator și Ted2. Vă spun cu mâna pe inimă că habar nu am avut ce e cu Ted. Băieții mai mari au spus primii: "să mergem la Ted, e tare, super-tare!" "L-ați văzut pe primul? Cu ce e?" " E super-marfă, este cu un ursuleț care face tot felul de prostii." Nu am avut nici cel mai mic gând că prostiile astea ale lui Ted sunt de fapt unele de oameni mari. Era doar un ursuleț de pluș simpatic.

Dar totuși suntem niște oameni responsabili și am citit prezentarea din Cinemagia. Carevasazică: "Năzdrăvanul ursuleț Ted se întoarce cu noi probleme, de oameni mari, evident. De data aceasta, Ted și-a găsit jumătatea, cu care vrea să-și întemeieze o familie. Toate bune și frumoase, cu excepția faptului că Ted e... doar un ursuleț. Va schimba el America și legile ei? Totul e posibil, căci vorbim despre... Ted!" Dacă ești în necunoștință de cauză, prezentarea asta nu face lumină. Știu ar fi trebuit să ne uităm și la vârsta recomandată, dar pe aplicația mobilă de la Cinemagia, nu știu de ce, tocmai chestiunea asta este acoperită cu o bară colorată care te face să o ignori", a scris Cătălin Striblea, pe blogul său.

"Râsul lui Vladimir e inconfundabil, pică pe jos"

Jurnalistul a continuat: "Prima scenă ni-l înfățișează pe Ted în ziua nunții. "Ești de acord să o iei de nevastă pe....?" " Da, băga-mi-aș", spune direct Ted. " Unde naiba am nimerit?", ne întrebăm Și aveam să aflăm imediat la scena petrecerii când Patrick Warburton anunță că se duce acasă "să-și înoade sculele" cu un prieten. Ne lipim de scaune. Râsul lui Vladimir e inconfundabil, pică pe jos. Ceilalți doi îi țin hangul. Imediat, trecem la o petrecere a burlacilor. Pe un ecran de televizor imens, doi urși adevărați sunt prinși într-o scenă de amor. Al nostru e pe jos. Și noi, la propriu, "Băi, ce e asta?" Alina și-a revenit din șocul inițial. Pune mâna din nou pe aplicație. Personajele principale încep să discute dacă să tragă o linie de cocaină sau nu. Un nuntaș drogat se aruncă printr-o ușă de sticlă. Vladimir e în al nouălea cer. Iar Ted o anunță pe mireasa sa că o duce acasă să-i arate " 50 de nunațe de ursuleț". Alina găsește și recomandarea, de fapt linia pe care scria "nerecomandat copiilor sub 15 ani". "Îl scot" și în 30 de secunde, copilul dispare din sală. Nici nu știu dacă a avut timp să protesteze. Fix la timp pentru că Ted și prietenul său intră în casa unei celebrități să-i fure sperma. Cum vor să facă asta? Da, ați ghicit, Omul nu are un stoc de spermă în casă. O vor prin metoda clasică. Adolescenții mei nu par deranjați, iar filmul curge mai departe alternând vulgaritățile ursulețului cu momente de umor foarte bun".

"Cât despre Vladimir, el este un tip discret care nu a avut multe întrebări despre ce a văzut. Și asta mă cam sperie pentru că nu știi exact ce va aplica din ce vede. Deocamdată, s-a liniștit vâzând Inside Out, despre care mi-a zis că e foarte mișto. Apropo, dacă aș fi văzut trailerul, cred că mă deșteptam", a conchis jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel