"Cât suferă o amantă?" Răspunsul dat de Iuliana Marciuc

Sursa foto: Facebook Iuliana Marciuc
Sursa foto: Facebook Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc a vorbit cu sinceritate despre relația cu Adrian Enache, cei doi aflându-se în alte căsnicii în momentul în care și-au început povestea de dragoste.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt împreună de mai bine de 28 de ani. Relația lor a început pe vremea când cei doi se aflau în alte căsnicii. Prezentatoarea tv a divorțat de soțul său în 2002, iar Adrian Enache a mai continuat să fie căsătorit cu mama fiicei sale, Corina Enache, încă 7 ani, având o relație paralelă.

Aceasta mărturisea, în acea perioadă, că cele mai grele momente erau perioadele sărbătorilor, în care artistul petrecea o zi cu ea și o zi cu soția sa.

Întrebată de Denise Rifai, în emisiunea 40 de întrebări, cât suferă o amantă, Iuliana Marciuc a spus:

"Depinde de postura în care este pusă. Probabil că mult, mai ales când provine dintr-o familie în care a văzut altceva, cum era cazul meu. Depinde foarte mult de felul în care fiecare dintre parteneri își asumă acest lucru. Am în jurul meu relații care se consumă numai într-o cameră, relații care se consumă într-un cerc foarte restrâns. Am în jurul meu familii tradiționale și persoane care se iubesc de ani de zile. În cazul nostru, era o relație publică. Ca atare, exista, evident, suferință, dar felul în care fiecare dintre noi gestiona acest lucru cumva diminua această suferință."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel