Cărți Regale pentru copii. Carol al II-lea, un rege român sub povara epocii sale

Carol al II-lea
Carol al II-lea

O nouă carte adresată copiilor, din colecția Cărți Regale: Carol al II-lea – un rege român sub povara epocii sale scrisă de Adrian Cioroianu și Eduard Matei și ilustrată de Yanna Zosmer a fost lansată la Editura Curtea Veche.

'Editura Curtea Veche aduce în librării o nouă carte adresată copiilor, din colecția Cărți Regale: Carol al II-lea – un rege român sub povara epocii sale scrisă de Adrian Cioroianu și Eduard Matei și ilustrată de Yanna Zosmer.

Această carte, care se adresează în primul rând celor care încep să se inițieze în tainele istoriei naționale, spune povestea unui prinț sclipitor, de la care s-au așteptat atâtea, și a unui Rege care a reușit, atât cât i-a stat în putință, să se ridice la înălțimea acelor așteptări' a anunțat Casa Regală a României într-o postare pe pagina oficială de instagram, precum și pe site-ul oficial al instituției.

  
Vezi această postare pe Instagram

Editura Curtea Vechea aduce în librării o nouă carte adresată copiilor, din colecția Cărți Regale: Carol al II-lea - un rege român sub povara epocii sale, scrisă de Adrian Cioroianu și Eduard Matei și ilustrată de Yanna Zosmer. Această carte, care se adresează în primul rând celor care încep să se inițieze în tainele istoriei naționale, spune povestea unui prinț sclipitor, de la care s-au așteptat atâtea, și a unui Rege care a reușit, atât cât i-a stat în putință, să se ridice la înălțimea acelor așteptări. #adriancioroianu #edituracurteaveche #curteavechepublishing #cartiregale #familiaregalaaromaniei #regelecarolaldoilea #royalbook #romaniaregala #casaregala #romanianroyalfamily

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) peMai 19, 2019 at 9:03 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel