Carmen Tănase, scuze în direct: ”S-a lungit puțin lesa. Nu înseamnă că e mai bine”

Actrița Carmen Tănase a vorbit, din nou, despre pandemie.

„Vreau să spun ceva înainte să intrăm în subiect. Vreau să cer scuze față de anumiți colegi pe care i-am refuzat în ultima vreme, să fiu aici fizic, din motive pe care dânșii le știu. Faptul că am venit astăzi e pentru că motivele mele sunt mult prea contondente ca să facă față zilei mari pe care o traversăm. Cer, încă o dată, scuze”, a spus Carmen Tănase, vineri seară, la începutul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3. 

Întrebată de Răzvan Dumitrescu dacă s-a schimbat ceva comparativ cu anul trecut, când era tot pandemie, Carmen Tănase a spus: „După părerea mea, nu e mai bine. Faptul că s-a lungit puțin lesa nu înseamnă că e mai bine. Lesa tot există. Bine, cred că lesa a existat mereu și acum e mai strânsă ca în alte dăți. Dar nu e mai bine. Venind spre dumneavoastră, citeam o postare de pe Facebook, o doamnă foarte deșteaptă și cu foarte mult umor spunea: puneți-vă și voi în situația lui Iisus, cum ar fi să te trezești din morți și să vezi o mulțime de nătăfleți cu cârpa pe față care te așteaptă.”

„E adevărat că se moare în spitale. E adevărat (n.r. că e disperare pentru familiile respective). Dar aici e o discuție mult prea lungă și amplă, să intrăm în detalii mai ales în ziua aceasta (n.r. Vinerea Mare)”, a mai zis Carmen Tănase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel