Carmen Dan: Sper să nu se supere pe mine că spun lucrul acesta

Carmen Dan: Sper să nu se supere pe mine că spun lucrul acesta
Carmen Dan: Sper să nu se supere pe mine că spun lucrul acesta

Carmen Dan a dezvăluit, la Antena 3, ce i-a spus Ștefania, jandarmerița bătută la protestul din Piața Victoriei.

„Dacă puteți să-mi destăinuți sau nu, vă întreb: v-a spus cât de frică i-a fost? (n.r. referindu-se la Ștefania)", a întrebat Adrian Ursu.

„Sper să nu se supere pe mine că spun lucrul acesta. A insistat să-mi spună că ea trăiește pentru că a existat lângă ea colegul ei. Dacă vizualizați cu atenție imaginile, veți vedea că el ține scutul deasupra Ștefaniei, în timp ce, la rândul lui, primea lovituri. Ea insista în a-mi spune că a scăpat cu viață. Așa percepea acea situație. Că a scăpat cu viață ca prin urechile acului datorită lui Marius", a spus Carmen Dan, duminică seară, la Antena 3.

„Iar am fost acuzată”

Ministrul Afacerilor Interne a declarat că a fost prezentă la sediul MAI pe 10 august, dar nu a coordonat operaţiunea jandarmilor din Piaţa Victoriei, precizând că în acest caz competenţa de gestionare a fost în sarcina Direcţiei Generale a Jandarmeriei Capitalei. 

Întrebată dacă legea prevede obligaţia prezenţei unui procuror militar la astfel de evenimente, în contextul prezenţei procurorului militar Pârlog în Piaţa Victoriei în data de 10 august, ministrul a spus: „Nu ştiu dacă este sau nu este în lege în mod imperativ trecută, dar nu cred că este un impediment dacă un procuror militar este prezent în contextul desfăşurării unor astfel de misiuni. Ce este interesant este că iar am fost acuzată că mint, deşi nu am făcut decât să precizez că aveam această informaţie şi că în punctul de comandă, începând cu ora 17.00 a fost prezent un procuror militar. S-a tot discutat vizavi de coordonare, supraveghere, nu am spus niciun moment că a existat coordonarea în sarcina acestui procuror. Am spus că a supravegheat, până la urmă mi se pare firesc, ca odată ce eşti acolo, oricine are posibilitatea să supravegheze. Mai mult decât atât a participat la un instructaj. Acum nu înţeleg declaraţia şefului acestui procuror. Nu înţeleg de ce această contradicţie, ne-am tot încurcat în explicaţii şi am punctat şi asupra faptului că procurorul era în drum spre casă. Acum, să mă ierte Dumnezeu, foarte bine că era în drum spre casă şi că s-a gândit să treacă prin Piaţa Victoriei, dar, ce să vezi, a şi stat în Piaţa Victoriei de la ora 17.00 până la ora 4.00 dimineaţa din informaţiile mele. Deci, cred că a fost o oprire foarte lungă în drumul dânsului către casă”.

Vezi și: Carmen Dan: Erau fericiți cei care au atacat-o mediatic dacă ieșea în scaun cu rotile?


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel