Carmen Dan: Erau fericiți cei care au atacat-o mediatic dacă ieșea în scaun cu rotile?

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit, duminică seară, despre Ștefania, femeia jandarm rănită la protestul din Piața Victoriei de pe 10 august.

„O altă manipulare a fost conturată în jurul tinerei jandarm. Pe paginile de socializare ale unor activiști, s-a lansat ideea mincinoasă că tânăra nu a fost spitalizată, ci s-a întors în Piața Victoriei. Citez: gata să bată protestatari. În realitate, femeia prezentată în imagini este o colegă a celei agresate. Au fost acuzații că Jandarmeria a exagerat asupra diagnosticului de la fața locului. Se vede clar în imaginile vehiculate în spațiul public diagnosticul pus de doctorul care a preluat-o din Piață: traumatism coloană cervicală. Ulterior, diagnosticul inițial nu a fost confirmat.

Vă întreb: cum v-ați fi dorit să iasă Ștefania din spital? Erau fericiți cei care au atacat-o mediatic dacă ieșea în scaun cu rotile? Le mulțumesc din suflet doctorilor care au îngrijit-o, însă poate trebuie să analizăm și celelalte răni care nu sunt vizibile, cele psihice", a zis Carmen Dan, duminică seară.

În altă ordine de idei, ministrul Afacerilor Interne a declarat că substanţele folosite la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei sunt omologate, au certificate de conformitate şi sunt distribuite de fabricanţi autorizaţi. „Substanţele de acest tip sunt utilizate şi de alte forţe de ordine din lume„, a precizat Dan la sediul Ministerul Afacerilor Interne.

Vezi și: Carmen Dan demontează manipulările de la protestul diasporei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel