Carduri de sănătate. Radu Banciu, concluzie EXPLOZIVĂ: Păcală și Tândală a societății românești

Radu Banciu a vorbit, luni seară, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu” de pe B1 TV, despre problemele apărute cu noile carduri de sănătate.

"S-au înfundat bancomaturile din cauza utilizării cardurilor de sănătate, pentru că românii care au primit pentru prima oară în viață un card, era vorba despre acest card de sănătate, s-au dus cu el la bancomat. Au crezut că vor ieși și bani și medicamente. Asa auziseră ei. Se vorbește că ar fi vorba despre bani între 100 și 500 de euro. Bineînșeles că nu se putea scoate bani de la bancă. Cu aceste carduri te poți duce la medicul de familie. Acolo ar trebui ca acest card să fie inițializat, ca și un card bancar numai că în altă parte, după care el este utilizabil în sistemul de sănătate al statului", a afirmat Banciu.

"Acum, sigur trebuie să spunem din capul locului: Sistemul nu funcționează, sau cel puțin așa reclamă lumea. S-a dus la medicul de familie, nu mergea cardul. A dat eroare din sistem. Alții nici nu și-au primit cardul, alții nu știu de unde să-l primească. Li s-a explicat oamenilor de unde pot să-și ia aceste carduri. Până la urmă cozile alea ca la impozite s-au format peste tot, pentru că oamenii erau înnebuniți. Au crezut că vor muri și nu vor avea acest card, care sigur că nu le folosește la nimic", a mai spus el.

"S-a spus foarte clar un lucru, și asta este foarte bine de reținut: chiar dacă nu aveți card în mod normal, chiar dacă nu este funcțional, dacă v-ați plătit aceste asigurări medicale, atunci puteți să beneficiați de servicii de sănătate", a explicat Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel