Cântăreț și compozitor celebru, mort pe scenă. ”Îmi pare rău...”, ultimele sale cuvinte

Un celebru cântăreț și compozitor străin și-a pierdut viața chiar în timpul unui spectacol. S-a oprit în mijlocul unei melodii și a apucat să mai spună doar câteva cuvinte. 

Cântărețul și compozitorul american David Olney, a cărui muzică a fost înregistrată de Linda Ronstadt, Steve Young, Emmylou Harris și alții, a murit în urma unui atac de cord aparent în timpul unui spectacol susținut la Florida sâmbătă, potrivit unei declarații de pe site-ul său. Avea 71 de ani, relatează CNN. 

Olney s-a oprit în mijlocul unei melodii și a spus „Îmi pare rău" și „și-a pus bărbia la piept", a spus colegul de compozitor Scott Miller, care concerta cu Olney la Festivalul de Cântăreți 30A din Santa Rosa Beach.

Peste 20 de albume solo

Un "pionier american", Olney a produs mai mult de 20 de albume solo, potrivit site-ului său. Cel de-al doilea album a inclus melodia "Deeper Well", pe care Emmylou Harris a adăugat-o în albumul ei din 1995, Wrecking Ball. 

"David a fost iubit și foarte respectat de toți cei care l-au cunoscut, inclusiv de colegii săi de muzică și de multitudinea sa de fani", a spus producătorul Festivalului 30A, Russell Carter, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel