Campionatul Mondial - Cehia. Elisabeta Lipă, anunț important

Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a declarat, luni, că juniorii români au obţinut un rezultat extraordinar prin cele două medalii de aur şi una de bronz de la Campionatele Mondiale de la Racice, Cehia.

'Astăzi se întorc în ţară cu avionul din Cehia componenţii loturilor de juniori. Sportivii noştri au cucerit două medalii de aur şi una de bronz, un rezultat extraordinar. Bucuria mea este cu atât mai mare cu cât mă gândesc că poate, cine ştie, se naşte o a doua Elisabeta Lipă. Avem titlul mondial la simplu junioare prin Tabita Maftei, un copil extraordinar. La juniori avem o echipă de excepţie pentru că văd la ei foarte multă determinare, văd acea sete de medalii', a spus preşedinta la Complexul Sportiv Naţional Snagov - Baza Nouă.

România, locul 4 la medalii

România a cucerit la Campionatele Mondiale pentru juniori de la Racice, Cehia (8-12 august) trei medalii dintre care două de aur şi una de bronz. Aurul a fost câştigat la simplu feminin prin Tabita Maftei şi la dublu rame masculin, Florin Arteni-Fîntînariu, Laurenţiu Alexandru Danciu, iar bronzul la 8+1 feminin, Amalia Bucu, Simona Tătaru, Lorena Constantin, Gabriela Paraschiv, Alice Elena Ţurcanu, Iuliana Timoc, Alexandra Ungureanu, Laura Pal şi Victoria Ştefania Petrean. România a încheiat competiţia pe locul 4 (la egalitate cu Cehia) în clasamentul pe medalii după SUA, Italia şi Marea Britanie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel