Calea Europeană: Ce spun Bodu, Boștinaru și Dumitrescu despre sfârșitul crizei

Calea Europeana
Calea Europeana

Vineri seara,  la TVR 1, de la ora 18.50, la Calea Europeană,  Dan Carbunaru discuta despre sfarsitul crizei economice cu vice-presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, liberalul Iulian Dumitrescu, cu europarlamentarii Sebastian Bodu (PDL) si Victor Bostinaru(PSD).

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a precizat ca Romania nu este net contributor la bugetul Uniunii Europene si primeste mai multi bani decat da. La randul sau, Iulian Dumitrescu a precizat ca, in fiecare an, ca urmare a aderarii la UE, fiecare roman beneficiaza anual de cate 70 de euro. Vice-presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, Iulian Dumitrescu a anuntat o veste buna , conform careia bugetul Uniunii Europene pe perioada 2014-2020 este un buget de crestere economica , ceea ce inseamna multe beneficii pentru Romania, dezvoltare economica si crearea de locuri de munca care vor duce la un trai mai bun pentru romani.

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a anuntat ca din fondurile alocate pentru perioada 2014- 2020, sase miliarde de euro sunt destinate combaterii somajului, in special in randul tinerilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel