Câine lovit de mașină, lăsat să zacă o săptămână în zăpadă: "În mijlocul satului, în fața caselor, nu pe câmp"

Sursa foto: Facebook "Casa lui Patrocle - Animal Rescue"
Sursa foto: Facebook "Casa lui Patrocle - Animal Rescue"

Un câine lovit de mașină a zăcut în zăpadă timp de o săptămână, fără ca nimeni să încerce să-l ia de acolo pentru a-l salva. Totul s-a întâmplat într-un sat din România.

"Era una cu pământul"

"Ieri dimineață, dezlipeam acest câine de pe pământul îngheţat. Era una cu pământul. În satul Dumbrava, undeva pe lângă Cornu Luncii. Oamenii ne-au spus cu o seninătate debordantă că zace acolo în șanț de vreo săptămână. Că l-a pălit o mașină. Și că i-au dat chiar și mâncare o dată. Și asta undeva în mijlocul satului, în fața caselor, nu pe câmp, nici în pădure, nici în pustietate.

Bun. Nu mai avem cuvinte la noi. Nici răbdare, nici toleranță, nici înţelegere. Nici n-are rost să-i blamăm, nici să-i judecăm, pentru că oricum o facem degeaba. Iar ei n-au Facebook și nici măcar nu află, ca să tragă o morală sau o concluzie, și să înţeleagă c-au greșit.

Trebuie, de fapt, să ne îngrijorăm că suntem în urmă total, cu zeci de ani. Un Las Fierbinţi național. Iar asta este de-a dreptul tragic. I-am lăsat vorbind pe marginea drumului, am luat câinele, și-am plecat ca să nu ne certăm.

"N-a văzut nimeni că ninge pe el?"

Dar i-am fi întrebat... frate, chiar n-ai avut o mușama, un carton sau un țol să trântești pe câinele ăsta? De-o săptămână? N-a văzut nimeni că ninge pe el? N-ai veterinar, polițist, primar să anunți pe careva?! Câinele? Frumos, tânăr și cuminte, s-a văzut învelit în plapumă și n-a scos o consoană până la Suceava.

Penisul degerat și rămas în afară. Mirosea a hoit, iar la fund un boț imens de rahat îngheţat, pentru că a făcut pe el săracul. Are bazinul fracturat, posibil și un picior. Stă la gura sobei, la căldură, și-o să-l punem înapoi pe picioare!", a scris Asociația Casa lui Patrocle pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel