Câștigător X Factor. Cum s-a văzut cea mai intensă seară a concursului

Marea finală X Factor i-a adus Olgăi Verbițchi premiul de 100 000 de euro pus în joc. Dar iată cum a fost trăită cea mai intensă seară din concurs: 

Voturile telespectatorilor au fost cele care au făcut diferenţa între Olga şi Raul, cei doi puşti rămaşi să se dueleze în lupta finală. Amândoi au strălucit, amândoi au emoţionat publicul, amândoi i-au făcut mândri pe toţi cei patru juraţi ai emisiunii. Proaspăt intrat în echipa show-ului, primul sezon al lui Carla's Dreams la X Factor e cu noroc pentru că i-a adus vineri seara la Antena 1 un câştigător: pe Olga Verbiţchi. 

Emoţionată, cu lacrimi în ochi, aproape tremurând în aşteptarea rezultatului, puştoaica de 15 ani a fost copleşită atunci când şi-a auzit numele strigat. Bucuria a fost fără margini, iar mulţumirile ei au mers către toţi cei care au susţinut-o. Pe scenă, alături de mentori şi prezentatori, au sosit vineri seara şi părinţii Olgăi, poate şi mai emoţionaţi să-şi vadă copilul într-o astfel de ipostază.

De-a lungul show-ului, Ştefan Bănică i-a apreciat Olgăi de fiecare dată prestaţiile, remarcând că transformarea sa este una dintre cele mai mari şi mai impresionante în acest concurs. Vorbăreaţă şi lipicioasă, Olga s-a ataşat foarte tare de mentorul ei, Carla's Dreams, pe care a spus că nu vrea să-l dezamăgească. Şi, deşi i-a atras atenţia în repetate rânduri că plânge prea repede şi vorbeşte prea mult, acesta i-a arătat la fiecare gală că este mândru de ea.

Raul Eregep 

La rândul lui, Raul Eregep, concurentul Deliei care s-a clasat pe locul al doilea, a oferit aseară la X Factor momente incredibil de emoţionante. Are tot 15 ani şi un timbru special, care cucereşte din prima, iar alegerile muzicale din finala de la Antena 1 l-au pus atât de bine în valoare. Duetul cu mentorul său, Delia, a fost o adevărată bijuterie muzicală, pe care toţi cei prezenţi au ascultat-o hipnotizaţi.

„Fie că vrei, fie că nu vrei, tu vei ajunge mare", i-a spus Carla's Dreams aseară lui Raul Eregep, concurentul clasat e locul al doilea.
De altfel, întreaga seară de vineri a fost la X Factor un adevărat concert pentru că pe scena emisiunii au cântat Horia Brenciu, Delia, Carla's Dreams, dar şi Sore, Alina Eremia, Zdob şi Zdub, Alin Oprea, Florin Ristei.

A fost gala duetelor cu vedete, iar spectacolul oferit a fost unul plin de costume impresionante, moemente de coregrafie impecabilă, lumini şi culoare, muzică live la superlativ.
Cu această finală se încheie încă un sezon X Factor plin de strălucire şi noi descoperiri de talente, iar de numele celor ajunşi în concurs, de la Loredana Anghelache, la Raul Eregep, Marcel Roşca sau Izabela Simion se va mai auzi cu siguranţă. Iar micuţa Olga Verbiţchi preia ştafeta de la câltigătorul de anul trecut, Florin Răduţă, şi este X Factorul acestui sezon, drumurile fiindu-i de acum toate deschise pentru o carieră muzicală.

Câștigătorul CONCURSULUI X Factor, relatat de DCNews AICI 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel