Buzăul, orașul care interzice câinii și pisicile. Numărul magic

Buzăul ar putea câștiga, cu ușurință, titlul de oraș anti-pisici și câini. Potrivit unui regulament afişat pe site-ul Primăriei, o persoană nu poate avea mai mult de două feline. Nici propritarii de câini nu au scăpat!

Regulamentul privind deţinerea şi creşterea animalelor de companie şi de fermă în Buzău prevede sancţiuni dure pentru oamenii care nu își sterilizează animalul de companie.

Potrivit regulamentului, "deţinătorul câinelui din municipiul Buzău are obligaţia să facă dovada sterilizării animalului (în faţa autorităţilor competente: Poliţia Locală, Poliţia Română, Direcţia Sanitar Veterinară) prin carnetul de sănătate al câinelui, semnat şi parafat de către medicul veterinar care a efectuat sterilizarea".

[citeste si]

Mai mult decât atât, creşterea şi întreţinerea câinilor în apartamente situate în blocuri este condiţionată de obţinerea acordului scris a majorităţii proprietarilor (50%+1) care domiciliaza în respectiva scară, semnat şi ştampilat de președintele asociaţiei de proprietari.

Cert este un lucru: regulamentul cere ca buzoienii să aibă cel mult două pisici sau, după caz, cel mult doi câini. Vom vedea totuși dacă se va pune în aplicare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel