Buget 2020. Bogdan Chirieac: Fantasmagorie. Acesta este subiectul fierbinte!

Orban
Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a arătat ce presupune bugetul pe 2020 al Guvernului Orban şi care sunt punctele fierbinţi.

Bogdan Chirieac a comentat, la Antena 3, asupra proiectului de buget pentru anul 2020 întocmit de către Guvernul Orban.

"Bugetul va arăta exact cum vrea Ludovic Orban. Multinaționalele vor răsufla ușurate. Doamne, ajută! Fiindcă plus valoare în această țară produc și multinaționalele. Cetățeanul standard - mediu va fi zdrobit pentru că se triplează prețul la gaze. În ordonanța 114, prețul la energie era plafonat. Între timp, s-au rezolvat lucrurile. În rest, tot ce crede domnia sa că trebuie făcut, se va face! Faptul că nu se  mai poate cumula pensia și salariul de la stat este o chestiune bună dacă se introduce pentru că sunt exceptați profesorii și medicii.

Mai au lucruri bune în buget, menite să așeze lucrurile, dar subiectul fierbinte pentru 5,2 milioane de pensionari, și anume pensiile speciale, nu va fi atins de domnul Orban! Bugetul este o fantasmagorie. Am înțeles că la încasări au hotărât să încaseze mai mult chiar decât a avut PSD și nici PSD nu a reușit să îndeplinească acest obiectiv. Problema este că încasările nu ești obligat să le faci, însă cheltuielile da!" a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în direct la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel