BRAVO, AI STIL! ELIMINARE sâmbătă, 7 octombrie

BRAVO, AI STIL! Seara de sâmbătă, 7 octombrie, s-a lăsat cu o eliminare la "Bravo, ai stil!", celebra emisiune de la Kanal D.

BRAVO, AI STIL! Pe primul loc, în ceea ce privește votul telespectatorilor, s-a situat Alina, cu 25,5% din voturi. Pe locul doi s-a aflat cuplul Iuliana-Emiliana, cu 24,1% din voturi. Podiumul a fost închis de Naba, cu 18,1% din voturi.

BRAVO, AI STIL! Roxana a ajuns la baraj în urma notelor slabe primite de la jurați în această gală, în timp ce Ramona a fost nominalizată de celelalte concurente. Iuliana și Emiliana au susținut că, în dimineața filmării galei, Ramona le-a rugat să o nominalizeze pentru a părăsi competiția, apoi s-a răzgândit.

BRAVO, AI STIL! Cele două fete sunt și prietene, lucru care a făcut ca eliminarea de la "Bravo, ai stil!" să fie una și mai grea.

BRAVO, AI STIL! Roxana a părăsit competiția "Bravo, ai stil!" sâmbătă, 7 octombrie. Ea a obținut doar 5,5% din voturile telespectatorilor.

[citeste si]

BRAVO, AI STIL! "Oricum, eu nu consider că am fost o prezență dezastru niciodată în această competiție", a spus Roxana după ce a aflat că a fost eliminată de la "Bravo, ai stil!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel