BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 28 aprilie 2018. Informațiile GALEI

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 28 aprilie 2018.
BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 28 aprilie 2018.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 28 aprilie 2018.  Sâmbătă seară, de la 23:15, are loc o nouă gală săptămânală ”Bravo, ai stil! All Stars” de la Kanal D. 

NU se fac eliminări, după cum a anunțat Ilinca la sfârșitul emisiunii. 

30,8% are Silvia din voturile telespectatorilor. 

CLASAMENT: 

SILVIA- 18 puncte

DENISA- 17 puncte + 3 puncte de la ”Brigada sexy” - 20 puncte

IULIANA - 15 puncte

MARISA și ALINA, câte 10 puncte

OTILIA- 8 puncte

BEATRICE - 5 puncte

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 28 aprilie 2018. SILVIA este ultima concurentă care defilează. Ea defilează cu o rochie din hârtie. ”Ce ne facem că ținuta nu are legătură cu tema? Și te-am mai văzut și cu sutienul și cu fusta și azi ți-ai lipit hârtie pe tine. Îmi place ținuta, dar nu e în temă” a spus Iulia. Silvia i-a recomandat editoriale de modă. ”Ești maxim în temă” i-a spus Raluca. 

Ea a luat 5 de la Raluca, Cătălin și Maurice. Iulia i-a dat 3.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 28 aprilie 2018. MARISA e Elvis. Ea a fost acuzată de Iulia că a copiat ținuta Denisei. ”Ai copiat-o unu la unu pe Denisa” i-a spus Botezatu. Ea a primit 1 de la Cătălin. ”Ținuta nu e de 1, Cătălin!” a spus Marisa. ”Este de 0, ai făcut un personaj. Tu nu ești într-o temă neinterpretată. Ești un personaj” a spus Cătălin. 2 de la Raluca. 3 de la Maurice. Iulia i-a dat 4, ceea ce l-a revoltat pe Cătălin. 

Cătălin Botezatu a afirmat că ”e cea mai urâtă gală pe care am văzut-o”. 

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 28 aprilie 2018. OTILIA este a cincea concurentă. ”Oarecum ești în temă” a spus Maurice. ”Ai grijă cu cine mergi la cumpărături. Am auzit că mergi cu o fostă concurentă” i-a spus Iulia. Cătălin nu i-a apreciat nici stilul, nici dansul: ”Ai fost ca o blană”. 3 de la Iulia, 2 de la Maurice și de la Raluca, 1 de la Cătălin. 

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 28 aprilie 2018. IULIANA este următoarea concurentă care face ”desfășurare de forță”. Ea a apărut BLONDĂ în studioul emisiunii. ”Coregrafic nu ai făcut nimic” a spus Cătălin. El a adăugat: ”JALE. Nu coregrafie, nu styling!”. ”M-ai dus cu gândul la ce vrei să personifici” i-a spus Raluca. Ea a primit 4 de la Iulia, Maurice și Raluca și 3 de la Cătălin. 

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 28 aprilie 2018. DENISA defilează a treia. Iulia i-a spus că influența dominantă este ”punk”. ”N-ai făcut tu momentul, n-ai avut o contribuție în moment pentru că n-ai făcut mare lucru, așa cum ne-ai obișnui. Nu ai dansat tu, dansatorii au dansat” a spus Iulia Albu. Maurice i-a spus că ”ținuta este impecabilă, ai un styling fără cusur. Felicitări, o ținută foarte bună, foarte bună”. ”Îmi place enorm felul în care te-ai accesorizat” i-a spus Raluca, adăugând că ”momentul nu a prea existat”, de acord fiind și Botezatu. A luat 4 de la Iulia, la fel și de la Raluca și de la Cătălin. Maurice i-a dat 5.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 28 aprilie 2018.  A doua care defilează este BEATRICE. ”Momentul a fost leșinat. Ținuta nu este rock and roll”, i-a spus Raluca. ”Momentul a fost extrem de slab” a continuat Maurice. Iulia i-a spus că i se pare că nu a făcut suficient și că nu a fost încadrată în temă: ”Cu cât vorbești mai mult, cu atât îți sapi mai mult groapa”. Ea a primit 2 de la Raluca, 1 de la Iulia și de la ceilalți doi jurați. 

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 28 aprilie 2018.  Prima care a defilat este ALINA. Maurice i-a spus: ”Nu ai nicio legătură cu tema, iar momentul a semănat cu un bichon înmuiat în ceai”. ”Ai ruinat ținuta prin cizme” i-a spus Iulia Albu. Cătălin, Iulia și Raluca i-au dat 3. Maurice i-a dat 1. 

”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 28 aprilie 2018. ALINA: ”Aș vrea să URLU”. Război cu un jurat

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 28 aprilie 2018. Concurenta ELIMINATĂ Tema galei este ROCK AND ROLL. 

[citeste si]

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 28 aprilie 2018. Concurenta ELIMINATĂ Săptămâna trecută, spre uimirea tuturor, cea eliminată a fost Larisa. Ea a fost nominalizată pentru eliminare, și, având în vedere voturile puține ale celor de acasă, a părăsit competiția. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel