Braşov: Peste 1 milion de lei, costurile modernizării toaletei publice din Piaţa Sfatului

Costurile modernizării toaletei publice din Piaţa Sfatului, aflată în zona ultracentrală a municipiului Braşov, se ridică la peste 1 milion de lei din bugetul local, consilierii municipiului având în mapa pentru şedinţa de miercuri proiectul privind indicatorii tehnico-economici ai acestei investiţii.

Conform devizului general prezentat de proiectant, SC Danina Star SRL Braşov, şi făcut public marţi, de biroul de presă al municipalităţii, costul total al investiţiei se ridică la 1.083.743,37 milioane lei cu TVA inclus.

Din această sumă, cea mai mare parte reprezintă cheltuielile pentru investiţia de bază - construcţii şi instalaţii, montaj, utilaje şi echipamente tehnologice, dotări - în valoare de 804.492,36 lei.

În urmă cu doi ani, Primăria Braşov anunţa intenţia de renovare şi modernizare a WC-ului public din piaţa cea mai frecventată de turişti din oraş pentru a asigura aici şi accesul persoanelor cu dizabilităţi, în acest scop intenţionându-se construirea unui lift. Ulterior, oficialii Primăriei au explicat că deoarece nu se pot aduce modificări structurii pieţei, singura soluţie este realizarea unei platforme mobile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel