Braşov: Conducător auto prins în flagrant de dare de mită, după denunţul unor poliţişti

Un bărbat din judeţul Ialomiţa, care ar fi încercat să mituiască doi agenţi de poliţie pentru a nu fi sancţionat în urma încălcării regulilor de circulaţie, este cercetat pentru dare de mită, în urma unui flagrant.

"Joi, 3 octombrie a.c, lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au realizat acţiunea de prindere în flagrant a unui conducător auto din Ialomiţa, în timp ce oferea, cu titlu de mită, unui echipaj de poliţie rutieră, suma de 300 lei, 70 euro şi 30 de zloţi. În fapt, în aceeaşi zi, Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov a fost sesizat de doi agenţi de poliţie dintr-un echipaj de poliţie rutieră din cadrul I.P.J. Braşov, cu privire la faptul că un conducător auto le-a oferit suma de 150 lei pentru a nu dispune faţă de acesta măsurile legale, constând în suspendarea dreptului de a conduce un autoturism pe drumurile publice. Conducătorul auto fusese depistat pe DN 1, în timpul manevrei de depăşire pe linie continuă. Fiind refuzat în mod ferm de cei doi poliţişti, conducătorul auto a oferit, în total, în acelaşi scop, suma de 300 lei, 70 euro şi 30 de zloţi", se arată într-un comunicat de presă, remis vineri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, lucrătorii S.J.A. Braşov au informat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, sub coordonarea căruia a fost organizată activitatea de prindere în flagrant.

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov unde a fost audiat în calitate de suspect.

"Procurorul a dispus continuarea cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, cu suspectul în stare de libertate", se mai arată în comunicat. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel