Braşov: PNL solicită prefectului să insiste la Guvern pentru organizarea de alegeri parţiale în mai multe localităţi

Secretarul general al PNL Braşov, Dragoş David, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că există mai multe localităţi în judeţ care nu au primar.

Însă prefectul Marian Rasaliu 'nu insistă şi nu prezintă situaţia într-un mod foarte clar la nivel guvernamental' pentru a se organiza alegeri parţiale.

'Frica cronică a coaliţiei PSD-ALDE se vede şi din faptul că nu vor să facă alegeri parţiale în mai multe localităţi din judeţ, unde nu mai sunt primari din diverse motive. Mai mult, la Augustin nu există primar, viceprimar şi nici Consiliu Local. Solicităm inclusiv prefectului, care considerăm că nu şi-a făcut datoria, să insiste la Guvernul care l-a numit pentru rezolvarea acestor situaţii',a afirmat David.

El a subliniat că aceste localităţi 'sunt rămase în urmă', 'ale nimănui' şi că aici trebuie să se organizeze alegeri deoarece ele 'trebuie beneficieze de un drept al lor şi anume de a fi gestionate corect, de oamenii pe care şi-i aleg, de bugetele lor şi de investiţiile de care pot beneficia'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel