Braşov, mall în centru. Ialomiţianu, mesaj către primărie: Tot mai mulţi oameni sunt îngrijoraţi

Gheorghe Ialomiţianu
Gheorghe Ialomiţianu

Gheorghe Ialomiţianu trage un semnal de alarmă asupra a ceea ce s-ar putea întâmpla în centrul Braşovului o dată cu darea în folosinţă a unui mall, în lipsa unor decizii concrete ale autorităţilor pentru ca în zonă să nu apară probleme de trafic. 

"Tot mai multi braşoveni sunt îngrijoraţi de modul în care se va circula în Centrul Civic după darea în folosinţă a mall-ului din acea zonă, cunoscut sub denumirea de AFI Braşov. Sigur că reprezentanţii Primăriei Braşov sunt obligaţi să răspunda la unele întrebări pe care le pun zilnic braşovenii: 

- Care este impactul asupra traficului din acea zonă după finalizarea construcţiei, trafic care şi aşa este supraaglomerat?

- Dacă înaintea aprobării acestei construcţii nu era mai bine să se elaboreze un plan urbanistic pentru ca acea zonă să devină Centrul Nou al Braşovului aşa cum s-a realizat în Municipiul Iaşi. 

- Dacă în urma realizării acestei construcţii se asigură dezvoltarea echilibrată, armonioasă şi funcţională a acestei zone. 

- Poate unele lucruri de care sunt îngrijoraţi braşovenii se pot rezolva de către Primăria Municipiului Braşov înaintea dării în folosinţă a acestei investiţii. Nu cred că ar fi corect ca după finalizarea investiţiei să se dea vina pe investitor aşa cum s-a întâmplat în cazul dezvoltatorilor imobiliari. Sunt un susţinător al investiţiilor care au ca efect crearea de noi locuri de muncă şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale braşovenilor", transmite Gheorghe Ialomiţianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel