Bogdan Licu, numire procuror general. CSM, precizări

Secţia de procurori de la CSM a dat un comunicat de presă pentru a lămuri câteva aspecte, în ceea ce priveşte numirea lui Bogdan Licu în funcţia de procuror general interimar.

Secția de procurori de la CSM a dat un comunicat de presă în care spune că numirea lui Bogdan Licu în funcţia de procuror general al României s-a făcut absolut legal, i s-a cerut acordul acestuia, a fost întrebat dacă vrea să ocupe această funcţie şi şi-a dat acordul. Astfel, cei de la CSM au decis să îl numească, până pe data de 27 iunie, să asigure interimatul la Ministerul Public.

Sunt voci care vin şi spun că şi Laura Oprean ar fi fost întrebată dacă îşi doreşte să ocupe această funcţie şi ar fi acceptat şi aceasta, potrivit Antena 3. Laura Oprean a fost consiliera lui Augustin Lazăr şi se spunea despre ea că ar fi controlat Parchetul General, practic ea ar fi fost în spatele lui Lazăr, după cum susţine aceeaşi sursă.

Mai mulţi procurori din Parchetul General ar dori să conteste numirea lui Bogdan Licu pentru a această funcţie, informează Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel