EXCLUSIV  Bogăție pentru Leu, schimbări în carieră pentru Taur, muncă pentru Fecioară. În 2022, se schimbă foaia! Previziuni

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni pentru zodii.

Jupiter se pregătește să părăsească semnul Vărsătorului și să intre în cel al Peștilor. Îți recomand să îți amintești ce ți s-a întâmplat în perioada 14 iulie-28 iulie pentru că s-ar putea repeta în 2022. De asemenea, încearcă să îți faci o recapitulare a schimbărilor de planuri avute în 2021, precizează Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.ro.

Ca de obicei, începând cu ora 9.00, Daniela Simulescu revine cu noi previziuni, la DCNewsTV, pentru toate zodiile:

VEZI ȘI: Sunt cele mai bune vești pentru zodii!

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Vei fi obligat să renunți la o parte din planuri. Jupiter își dorește să ai o listă lungă de obiective din care să alegi care sunt cele mai importante.

Taur

Jupiter ți-a adus schimbări în carieră, iar de acum încolo vei vedea și roadele. Vei avea mai multă încredere în oamenii apropiați.

Gemeni

Relațiile și parteneriatele vor fi dinamice. Chiar ai nevoie de oameni care să te motiveze atunci când familia nu știe cum să o facă.

Rac

Lecțiile din ultimul an vor deveni adevărate surse de inspirație pentru 2022. Jupiter a vrut să îți arate că există bogăție acolo unde nu te-ai fi așteptat.

Leu

Așteptările prea mari legate de partener sau de relații sigur ți-au lăsat un gust amar. Jupiter a ținut să testeze tot ce era superficial.

Fecioară

Multă muncă, agitație, dar și senzația că exagerezi. Toate acestea, oferite de Jupiter în ultimul an, au fost menite să te mai pondereze.

Balanță

Toul pleacă de la iubirea de sine. Aceasa a fost lecția supremă a lui Jupiter. Dacă nu ți-ai însușit-o, vei fi obligat cu siguranță în 2022.

Scorpion

Rudele nu ni le alegem, ne sunt date de către Dumnezeu. Iar tu ți-ai dat seama în 2021 că nu le poți schimba deloc atitudinea și mentalitatea.

Săgetător

Jupiter, deși este guvernatorul tău, în 2021 nu a știut decât să te agite. Însă a făcut asta să îți arate că mai au și alții dreptate.

Capricorn

Banii trebuie să circule. Jupiter asta a vrut să îți arate în 2021. Cu siguranță, au apărut unele cheltuieli care ți-au dat de înțeles asta.

Vărsător

Totul pleacă de la încrederea în propria persoană. Jupiter ți-a arătat că, dacă nu pleci la drum sigur pe tine, nu reușești nimic.

Pești

Jupiter și-a dorit să îți arate ce este toxic în viața ta. Cu siguranță, unele revelații nu au fost chiar plăcute, dar în 2022 se va schimba foaia.

 

Vești foarte bune pentru o zodie, la final de 2021

 

„Dacă o să lucrați zilele acestea, o să observați că oamenii vor de la voi păreri, vă cer soluții și vă dau importanță. Dacă organizați un eveniment, voi veți fi cei întrebați. Vă veți implica. Jupiter vă dă încredere și vă ajută să vă transformați. Cu Jupiter în Casa 10, aveți tupeul să visați, să vă imaginiți o altă poziție din punct de vedere profesional. Ce puteți face? Ce puteți construi? Gândiți-vă! E de bine! Marte nu face aspecte neplăcute. În Casa 8, multe planete, o introspecție la final de an și cheltuieli, nu aveți de ales”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel