Bilete de tren gratuite în perioada 8 - 12 decembrie

[] []

29 noi 2016 / 21:38
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Elevii și studenții cu drept de vot vor beneficia de transport gratuit, pe calea ferată, din localitățile în care studiază, în cele de domiciliu și retur, în perioadă 8-12 decembrie, potrivit unei Ordonanțe de Urgență adoptată marți de Guvern.

Călătoria gratuită pe calea ferată se va acordă dus-întors, de la localitatea în care studiază la localitatea de domiciliu, cu tren regio și interregio, clasă a ÎI-a, în perioadă 8-12 decembrie 2016.

Biletul de călătorie se eliberează la casele de bilete ale stațiilor de cale ferată și agențiilor de voiaj, pe bază actului de identitate și a carnetului de elev/student. Este obligatorie procurarea biletului dus-întors. Pe biletul de călătorie se va menționa numele și prenumele beneficiarului, codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, calitatea elev/student.

Călătoria de întoarcere se va efectuă în zilele de 11 și 12 decembrie.

Sumele necesare asigurării facilităților vor fi asigurate de la bugetul Ministerului Transporturilor. În prezent, în învățământul de stat și privat sunt înmatriculați aproximativ 520.000 de studenți (licență și master).


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27