Bianca Drăgușanu, la Kanal D: Sunt ȘOCATĂ. M-a lovit direct în față

Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe de groază. Vedeta a povestit la Kanal D, în emisiunea "Te vreau lângă mine", ce s-a întâmplat mai exact. "M-a lovit direct în față" - a zis Bianca Drăgușanu care a fost victima unui episod regretabil.

[citeste si]

"Sunt șocată de ce s-a întâmplat astăzi. Am deschis Facebook-ul și m-a lovit direct în față. Am pățit o fază foarte tristă. Zilele trecute am primit un apel telefonic de la un amic. Nu ne leagă nicio prietenie profundă. Mi-a spus că i-a murit tatăl și plângea la telefon. Era terminat. Mi-a cerut să îl ajut cu bani. Am sunat la prieteni comuni, m-am agitat, era o sumă destul de mare. Am propus să facem chetă pentru a-l ajuta pentru că, înainte de toate, suntem oameni.

Ce credeți? Azi mi-am luat un mega-pumn în față! Când am deschis Facebook, omul își dăduse check-în într-o locație deloc ieftină, cu berea în față, cu o domnișoară - toată străluncind - lângă el, cu trabucul aferent în poză.

Își pusese status: 'viața e frumoasă'. M-am simțit luată de proastă! Nicio moarte, nicio tragedie. Domnul 'prieten' a vrut să epateze în fața unei zâne pe banii mei. Mi s-a părut tragică situația. Să minți în așa hal? Cum să spui că ți-a murit părintele? Putea să îmi ceară bani împumut. Plângea la telefon. Putea să-mi spună că vrea să plece în vacanță! Sunt mască și acum, direct un pumn în față mi-am luat!", a spus Bianca Drăgușanu la "Te vreau lângă mine", emisiunea pe care o prezintă la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel