Bătaie în centrul Constanței: Doi oameni au ajuns la spital. Mașinile continuau să treacă nepăsătoare /video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @travelarium
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @travelarium

Trecătorii din zona Sălii Sporturilor din Constanța au fost martori la o scenă șocantă joi seara, când patru persoane s-au luat la bătaie în mijlocul străzii.

Părea că scandalagii se aflau sub influența alcoolului sau a drogurilor, iar conflictul a escaladat rapid, ducând la o bătaie violentă.

Doi dintre cei implicați, un bărbat și o femeie, au fost grav răniți și au căzut la pământ, inconștienți. Martorii la incident au sunat imediat la 112, iar la fața locului au sosit un echipaj SMURD și unul SAJ.

Din nefericire, deși cei doi răniți se aflau întinși pe jos, în mijlocul străzii, nimeni nu a intervenit pentru a-i ajuta. Mașinile continuau să treacă nepăsătoare printre ei, punând în pericol atât viața victimelor, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Ambulanța a transportat cele două persoane la spital, unde au primit îngrijiri medicale de urgență. Din fericire, în urma investigațiilor, s-a stabilit că nu aveau leziuni grave și și-au recăpătat conștiența.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele conflictului și pentru a-i identifica pe cei implicați. Se pare că bătaia ar fi pornit de la un schimb de replici acide, care a degenerat rapid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel