EXCLUSIV  Băsescu, RĂZBOI hibrid. Rezultat SURPRNZĂTOR la cel mai recent sondaj

Traian Băsescu a spus că actuala situație din România poate fi începutul unui război hibrid, precizând că, deși "e greu să se întâmple ce s-a întâmplat în Ucraina", acest lucru nu e exclus.

"E greu ca România să intre într-un scenariu de tip Ucraina, deși (...) poate fi un tip de război hibrid care a apărut în România. O spun cu responsabilitatea unui om care înțelege procesele. Poate fi începutul unui război hibrid, numai că, spre deosebire de Ucraina, România e în niște structuri euro-atlantice, e greu să se întâmple ce s-a întâmplat în Ucraina, dar nu e exclus", a afirmat Traian Băsescu la B1 TV.

În acest context, DC News și-a întrebat cititorii: "Are dreptate Traian Băsescu când spune că asistăm la începutul unui război hibrid?", iar răspunsul a arătat astfel: DA - 56,88% (25.594), respectiv NU - 43,12% (19.405). Rezultatul arată că românii, de această dată, îl cred pe fostul președinte.

Rezultatele sunt îngrijorătoare, iar oamenii, conform sondajului, se tem de un război hibrid. De precizat că rezultatul este cu atât mai important cu cât, la alte întrebări, cititorii DC News au răspuns negativ la chestiunile legate de Traian Băsescu, nefiind de acord cu multe puncte de vedere transmise de fostul președinte.

Sondajul rămâne deschis și puteți vota AICI.

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel