Bărbat trimis în judecată pentru uciderea cumnatului. Ar fi ascuns cadavrul sub pat

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de S. Hermann & F. Richter de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de S. Hermann & F. Richter de la Pixabay

Un bărbat de 65 de ani, acuzat că și-a ucis cumnatul, a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani.

Un bărbat de 65 de ani, din comuna Tudora, a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoşani, pentru uciderea propriului cumnat, scrie stiri.botosani.ro.

Bărbatul de 65 de ani este acuzat de omor calificat.

Fapta s-a petrecut în seara zilei de 19 noiembrie a anului trecut, însă a fost descoperită a doua zi, după ce mai mulți vecini au informat medicul comunitar cu privire la scandalul izbucnit spre noapte, iar cel din urmă a raportat suspiciunile prin apel la 112.

La locuința celor doi a fost direcționat un echipaj de poliție rurală, între timp ajungând mai întâi asistentul comunitar. Autorul și-a recunoscut fapta, fiind reținut de organele de anchetă, iar defunctul, în vârstă de circa 50 de ani, a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei.

Rezultatele necropsiei au indicat că lovitura de cuțit a provocat ruperea unei artere a inimii, declanșând hemoragie masivă și inundarea toracelui cu sânge. Moartea a survenit în doar câteva zeci de secunde. Arma a fost găsită la locul faptei, necurățată.

Ipoteza luată în calcul de anchetatori 

Ipoteza luată în calcul de către anchetatori este că ambii bărbați ar fi antrenat un conflict pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, legate inclusiv de soția bărbatului, răpusă de boală, dar și de aburi de alcool. Presupusul ucigaș este cunoscut în comunitate pentru tulburări de comportament. Conform unor surse judiciare, cadavrul ar fi fost descoperit sub patul unde dormea agresorul.

Sursă: stiri.botosani.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel