Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren, în apropiere de stația Ploiești Sud

Un bărbat cu vârsta de aproximativ 60 de ani a fost accidentat de tren şi a decedat în cursul nopţii trecute, în zona staţiei de cale ferată Ploieşti Sud. Identitatea bărbatului nu a fost deocamdată stabilită.

"În cursul nopţii de 17 spre 18 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată de tren, la ieşirea din staţia C.F. Ploieşti Sud spre Ploieşti Est, în zona kilometrului feroviar 62+400 metri. Echipa operativă a constatat că cele sesizate se confirmă, la faţa locului fiind găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 55-60 de ani care a fost declarat decedat de cadrele medicale. Cel mai probabil, bărbatul a vrut să traverseze calea ferată, când a fost surprins de tren", au precizat reprezentanţii IPJ Prahova, potrivit Agerpres.

În cauză, poliţiştii de la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, efectuând cercetări pentru stabilirea identităţii bărbatului, precum şi a tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel