Barack Obama: Musulmanii americani sunt o comunitate patriotică

Preşedintele american Barack Obama, aflat, miercuri, în vizită în Argentina, a declarat că Statele Unite "pot şi vor învinge gruparea teroristă Stat Islamic", relatează Reuters.

Aflat în vizită în Argentina, liderul de la Casa Albă a promis că Washingtonul va continua campania împotriva ISIS până când "va fi gonit din Siria şi din Irak şi, în cele din urmă, distrus".

Referindu-se la metodele de prevenire a unor asemenea atacuri, preşedintele american a afirmat că este "dificil să găseşti şi să identifici grupuri foarte mici de oameni care sunt gata să se sinucidă pătrunzând în mulţime şi detonând o bombă".

Barack Obama a respins idee ca musulmanii din Statele Unite să fie supravegheaţi, aşa cum au propus politiceni republicani care se luptă pentru nominalizarea la prezidenţiale.

Preşedintele american a mai afirmat că unul dintre motivele pentru care nu au fost mai multe atacuri teroiste este că musulmanii americani sunt o comunitate patriotică şi integrată.

După atacurile de la Bruxelles, Donald Trump a afirmat că ar reintroduce tortura în anchete, iar republicanul Ted Cruz a cerut întărirea supravegherii poliţeneşti în marile comunităţi musulmane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel