Banciu o face PRAF pe Ioana Băsescu: Mi se pare SURPRINZĂTOR să faci așa ceva!

Ioana Băsescu
Ioana Băsescu

Radu Banciu a vorbit despre Ioana Băsescu, spunând că nu înțelege cum a putut fiica președintelui să se căsătorească cu un bărbat ca Radu Pricop.

VEZI ȘI: Radu Banciu: Soțul Oanei Roman este un EROU


"Avocatul Radu Pricop, care s-a căsătorit de curând în secret cu Ioana Băsescu, este implicat într-un scandal. Are dosar penal pentru fals și înșelăciune. Alte 11 persoane sunt vizate în acest dosar. Este încă un eveniment care lovește în familia lui Traian Băsescu. Și aici se pun niște probleme foarte interesante. Când vine vorba despre femei, nu trebuie să punem prea multe întrebări pentru că deja am răspuns la toate.

Niciodată nu am știut de ce femeile au astfel de simpatii. Nu înțeleg cum își aleg ele iubiții. Mi se pare destul de ciudat să fii fiica președintelui și la două săptămâni după ce te-ai căsătorit cu unu, să afli că ăla este urmărit penal. Este un lucru pe care l-am văzut la majoritatea femeilor din linia întâi. Întotdeauna ele ajung în relații cu persoane dubioase. Foarte rar își găsesc bărbați normali care să nu iasă cu nimic în evidență. Femeia nu alege după sentimente, ea este ghidată de prostii. Nu este problema noastră pe cine a luat Ioana Băsescu de bărbat, dar mi se pare surprinzător când totuși a avut atâtea variante... Mi se pare uluitor pe cine a ales. Când faci parte din familia prezidențială, nu poți să iei un terchea-berchea", a spus Radu Banciu la B1 TV.

Ginerele lui Traian Băsescu, avocatul Radu Pricop, soţul Ioanei Băsescu, este urmărit penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel