"Băieți de oraș", final de sezon. Deznodământ neașteptat

Serialul "Băieți de oraș" ajunge la final de sezon, miercuri seara, cu o porție dublă de distracție, începând cu ora 21.15, la Antena 1.

Ultimele două episoade ale sezonului îl găsesc pe Roby Roberto într-o situație limită, din care nu știe cum să mai iasă. O ofertă ce pare greu de refuzat, venită din partea fostului patron italian al Ginei, este la un pas de a le grăbi sfârșitul lui Roby Roberto și prietenilor săi. Aceștia acceptă să plece în Republica Dominicană, dar sfârșesc pe o insulă pustie din Oceanul Atlantic, după ce pilotul lor moare, iar avionul se prăbușește. Fericiți că au supraviețuit totuși impactului, aceștia se roagă să fie salvați, dar din păcate îl însărcinează pe Malone să scrie pe plajă un mesaj SOS, făcut din crengi, astfel că rezultatul este dezastruos.

De partea cealaltă însă, Gina începe să își facă griji despre cum se vor descurca fetele în sălbăticie fără toate cosmeticele, iar cel mai mare coșmar al său pare foarte aproape: în câteva luni, dacă nu moare, va avea un aspect complet natural! Unul câte unul, sinistrații încep să se plângă de foarme și au fantezii cu cele mai apetisante mâncăruri de pe lume, până când Renata reușește să șocheze cu o veste care îi face pe toți să uite de problemele pe care le au. În acest timp, acasă, familia se pregătește de rânduielile creștinești, după ce autoritățile au anunțat că, cel mai probabil, trupurile celor șase dispăruți nu vor fi recuperate vreodată.

Care va fi soarta celor șase și dacă vor reuși să se salveze, telespectatorii vor afla miercuri seara, de la ora 21.15, în cele două episoade care marchează finalul de sezon al serialului "Băieți de oraș".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel