Mircea Badea: Diseară va fi rupere! - UPDATE

Dăncilă - Orban, plângere penală. Mircea Badea: Sunt fan. Bravo!
Dăncilă - Orban, plângere penală. Mircea Badea: Sunt fan. Bravo!

Mircea Badea a anunțat că dumincă seară va fi rupere.

"Diseară va fi rupere. Vor fi imagini mai tari decât alea cu fratele lui Băsescu vorbind despre mormanul de dolari. Ce va face stalinista sufragerista după această seară? Că după imaginile cu Băsescu știm ce a făcut", a scris Mircea Badea pe rețeaua de socializare Facebook.

Antena 3 anunță pentru duminică seară, în cadrul emisiunii "Sinteza zilei", începând cu ora 21.00, înregistrări și documente uluitoare.

De asemenea, și Mihai Gâdea a transmis un mesaj pe Facebook. "Ne întoarcem în casele voastre, în această seară, cu o super ediție! Nu puteți pierde dezvăluirile din inima statului paralel pe care le vom scoate la lumină în această ediție", a precizat jurnalistul.

[citeste si]  

UPDATE: Mihai Gâdea a prezentat, în emisiunea "Sinteza Zilei", o înregistrare în care se fac dezvăluiri despre modul în care au ajuns mai mulți procurori să fie promovați și cum au falsificat probe în cazul mai multor oameni politici.

"Procurorul Negulescu îl amenință pe deputatul Vlad Cosma că îi arestează sora că îi va înfunda dacă nu îi denunță pe Victor Ponta și pe Sebastian Ghiță. E o vânătoare de oameni, se plantează probe, se fabrică probe, se fabrică un caz pentru a ajunge la prim-ministru și la omul care era atât de apropiat. Domnul Cozma se înregistrează, spune povestea și apoi difuzează înregistrările pe care le face în care i se cereau să fabrice probe", a spus Mihai Gâdea.

VEZI ȘI Vlad Cosma - Negulescu, înregistrări BOMBĂ. Ghiță, prima reacție: Kovesi a fost la mine acasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel