Bacalbașa-Coarnă, scandal în direct: Sunt îngrozit. Aveți bunul simț să vă opriți?

Dumitru Coarnă și deputatul Nicolae Bacalbașa s-au certat în direct la România TV. Totul a degenerat după ce Nicolae Bacalbașa a spus că este îngrozit de faptul că Dumitru Coarnă poate activa în Poliție. 

Toată discuția a pornit de la fapul ca Nicolae Bacalbașa a fost înjurat în Galați de un taximetrist, pentru că este parlamentar PSD. 

Iată dialogul care a avut loc în platoul România TV:

Bacalbașa: Individul era un taximetrist care a intrat în parcarea unui hotel să ducă niște clienți. M-a invectivat prin geamul deschis. M-am dus la el. Normal ar fi fost ca Primăria să-i retragă autorizația. Din păcate, nu aveam martori la ce se întâmplă și din păcate legislația noastră este nefericită și incompletă pentru că insulta, chiar dacă aș fi avut martori,este dezincriminată. Nu este singura agresiune că ce mi s-a întâmplat simulează o mulțime de indivizi. În ceea ce s-a discutat până acum, sunt îngrozit că un om cu mentalitatea domnului Coarnă pe care îl știu de multă vreme, poate activa în poliție. Nu poți zice despre un om care a primit o condamnare(n.r.-Liviu Dragnea), dacă nu 100%, mult la sută politică...

Coarnă: Dumneavoastră spuneați că vă pare rău că a fost dezincriminată insulta și calomnia. Dumneavoastră dezincriminați infracțiuni pe bandă rulantă, nici nu știți ce votați în Parlament. Ați votat niște lucruri care pun în pericol urmărirea penală. Ați votat ca un omor de la Baia Mare să fie prescris într-un și acum faceți apologia cui? Că Dragnea a fost condamnat politic? Ați votat un cod rutier fără să înțelegeți ce ați votat?

Bacalbașa: Mă lăsați și pe mine acum? 

Coarnă: Păi despre ce vorbiți? Că nu știți

Bacalbașa: Aveți bunul simț să vă opriți? 

Dumitru Coarnă: Am mult mai mult bun simț decât dumneavoastră. Am foare mult bun simț. Nu pot să accept la infinit să ne încălecați cu tupeu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel