B1, somată de CNA. Senator Ovidiu Isăilă, numit "maimuţă mafiotă" într-o emisiune

telecomanda-televizor211
telecomanda-televizor211

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să someze public televiziunea B1 TV, pentru emisiunea "Actualitatea Românească" difuzată pe 3 august şi moderată de Sorina Matei, în care senatorul PSD Ovidiu Isăilă a fost numit "maimuţă mafiotă".

CNA a analizat, în şedinţa de marţi, emisiunea "Actualitatea Românească" difuzată pe 3 august, în care a fost discutat un dosar de corupţie realizat de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), în urma monitorizării pe o durată de doi ani a senatorului Marius Ovidiu Isăilă. În emisiune a fost făcută precizarea că DNA a început în luna aprilie urmărirea penală împotriva lui Isăilă, iar în iulie s-a dispus trimiterea în judecată a acestuia, sub control judiciar.

În emisiune au fost citite de către moderatoarea Sorina Matei fragmente din acest dosar, iar, în timpul discuţiilor, unul dintre invitaţi, Cristian Diaconescu, a spus despre Isăilă că este "o maimuţă mafiotă". De asemenea, Sorina Matei a spus că Isăilă este "un infractor".

În urma difuzării emisiunii, CNA a primit o reclamaţie din partea lui Ovidiu Isăilă, potrivit căreia în emisiune au fost difuzate "informaţii luate ilegal din dosarul instrumentat de DNA" împotriva lui Isăilă. De asemenea, potrivit reclamaţiei, emisiunea de la B1 TV a avut "un caracter profund denigrator" la adresa lui Isăilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel