Avocata Ingrid Mocanu, mesaj de Paște: Dumnezeu să îi ierte! Sunt unii care nu au înțeles

Scutaru Cristina / 27 apr 2019 / 23:41 Salveaza PDF Comentarii
Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu a transmis un mesaj în contextul Învierii Domnului.

”Iisus, fiul lui Dumnezeu, a fost răstignit ca urmare a unei judecăți, într-un proces, aici, pe Pământ. I s-a refuzat salvarea ca urmare a voinței poporului său, care a preferat să îl salveze pe Barabas. S-a născut, a fost răstignit și a înviat pentru ca Dumnezeu Tatăl să ne arate cât de mult ne iubește și ne iartă... oricât de sadici și de cruzi am fi.

Creștinismul s-a născut dintr-un verdict juridic greșit! Religia cea mai îngăduitoare pentru cei ce realizează răul făcut și se căiesc pentru nedreptatea înfăptuită, a luat naștere ca urmare a unui proces dureros. Cu toate acestea, sunt unii care nu au înțeles nimic din asta, deși bat biserici, își fac mii de cruci și pupă moaște fără număr. Dumnezeu să îi ierte și să ne lumineze tuturor inima și mintea, ridicându-ne de pe ochi vălul neadevărului și al încrâncenării! Doamne-ajută!”, a fost mesajul transmis de Ingrid Mocanu.

VEZI ȘI: DCNews vă urează Paște fericit și vă invită să descoperiți Mănăstirea Colilia, locul care vă schimbă!Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25