Avocata Alinei Bica, REȚINUTĂ. Reacția lui Victor Ciutacu

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV, a oferit un punct de vedere după ce Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a fost reținută de procurorii DNA.

Jurnalistul spune că ce se întâmplă, în aceste momente, cu Laura Voicu este o poveste care sfidează orice logică.

"Hai, băi, nepoțeii lui Stalin, ați căutat-o mult pe Laura Voicu s-o găsiți de pericol social și extensie a marii corupții? E penibil ceea ce faceți și alimentați voi înșivă suspiciunea rezonabilă că-i ordin de zi pe unitate s-o faceți cu orice preț pe Bica.

Dacă asta-i infracțiune de ridicat omul de pe stradă, eu sunt nepotul Arcului de Triumf. Ca să nu mai zic că a-l reține pe cel care ar fi favorizat infractorul, iar în paralel a-l ține-n libertate pe infractor, e de un ridicol sinistru. O avea și dreptul ăsta măreția lui, dar povestea asta sfidează orice urmă de logică elementară...

P.S. Și eu mă gândeam dimineață s-o invit să spună cum a anulat primul mandat de arestare al lu' Bica. Să mă dau și eu popular și să-mi închipui în gura mare că mi-au umflat deliberat invitata?", a fost mesajul transmis de Victor Ciutacu.

VEZI ȘI: LAURA VOICU, avocata Alinei Bica, REȚINUTĂ PENTRU 24 DE ORE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel