Avion de pasageri prăbușit în nordul Pakistanului. O cunoscută vedetă, la bordul avionului

Un avion de pasageri care zbura pe ruta Chitral-Islamabad a disparut miercuri de pe radare. Un oficial al poliției pakistaneze a precizat că aeronava s-a prăbușit undeva în nordul țării.

Un avion al companiei Pakistan International Airlines (PIA) care efectua o cursă pe ruta Chitral-Islamabad, a dispărut miercuri de pe radare, informează publicația pakistaneză DawnNews, citată de Agerpres.

La bordul avionului s-ar fi aflat 31 de barbati, 9 femei si 2 copii, plus echipajul format din 5 persoane.

Un oficial al poliției din provincia Khyber-Pakhtunkhwa a anunțat că aeronava s-a prăbușit în regiunea din nordul țării și că echipele de salvare se îndreaptă spre locul respectiv, notează Reuters.

Avionul a dispărut de pe radare la scurt timp după ce a decolat de pe un aeroport din din regiunea Chitral, din nordul Pakistanului, transmite Reuters, care citează posturi de televiziune locale.

[citeste si]

Radio Pakistan a confirmat ca avionul s-a prabusit in apropierea orasului Havelian din nordul tarii. Printre pasageri s-ar fi numarat si Junaid Jamshed, unul dintre cei mai populari cantareti si prezentatori TV din Pakistan, impreuna cu familia sa. Armata a inceput cautarile, mai multe elicoptere fiind trimise in zona.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel