Autobuz intrat în mulţime. Zeci de victime

Atentat
Atentat

Opt persoane au fost ucise şi 22 rănite marţi, după ce un autobuz deturnat de un individ a intrat în pietoni în provincia Fujan, din estul Chinei, relatează AFP. 

Un suspect care avea asupra lui un cuţit a fost reţinut de poliţie, a precizat canalul televiziunii publice CGTN pe contul său de Twitter. Incidentul s-a produs în jurul orei locale 15.20 (07.20 GMT) în oraşul Longyan, din provincia Fujian, potrivit ziarului local Minxi Ribao. Printre persoanele ucise se află şi un poliţist. Potrivit site-ului de internet Duowei, media chineză cu sediul în SUA, suspectul ar fi agresat o pasageră înainte de a prelua controlul autovehiculului. 

Potrivit poliţiei, citată de agenţia oficială Xinhua, suspectul este un bărbat în vârstă de 48 de ani care s-ar fi certat în cursul zilei cu un oficial local venit să-l vadă la domiciliul lui şi cu care se afla în conflict de mai multă vreme. Printre cele 22 de persoane rănite, care au fost transportate la spitale locale, una a suferit "răni grave", a relatat Xinhua. 

Contactată de AFP, poliţia locală a refuzat să furnizeze informaţii despre caz. Înregistrări video difuzate pe site-urile unor media precum Caixin şi Global Times arată un autobuz gol oprit în mijlocul unei străzi, cu partea din faţă avariată. Mai multe trupuri neînsufleţite se află în jurul autobuzului, în timp ce poliţiştii încearcă să imobilizeze un bărbat sub privirile curioşilor. În caz a fost deschisă o anchetă şi poliţia a izolat zona pentru perioada în care salvatorii se află la faţa locului. 

Vezi şi: Udrea, primul interviu după eliberare. Declaraţii explozive

Udrea, dezvăluire șocantă despre Bica din închisoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel